söndag 24 augusti 2008

Flaskkort

Jag har gjort några flaskkort. En är till närsomhelst och de andra till julen.
Det är riktigt roligt att göra dessa flaskkort! Mycket därför att det blir så effektfullt och sen är det bara en sida att göra, om man jämför med vilket jobb man lägger ned på kort som man gör!



Ett blombud kom idag!


Tack snälla Carina för den gulliga lilla musen som kom med en blombukett idag! Så söt!

onsdag 20 augusti 2008

En award!




TACK TACK TACK TACK TACK snälla tinastinasom jag har fått denna award av! Jag blir så glad ska du veta!

Jag känner att det finns så många underbara och kreativa människor som jag vill ge denna till och det gör jag nu på detta sätt! Ni finns därute och jag besöker er varje dag för att finna ny inspiration hos er!

söndag 10 augusti 2008

Första jul kortet!

Det var riktigt roligt att sitta och tänka på snö, kyla och julen!
Jag absolut älskar julen och allt som hör därtill!
Detta kort är ett av de som jag har skickat in till Magdas för deras uttagning till nya DT medlemmar. Känns pirrigt och väldigt roligt att ha skickat in till dom!



Jag har sockrat på det vita gräset så att man skulle få en känsla av frost.
Sen är det mycket 3D lack och glitter på detta kort!

Tre sidenkort

Här har jag gjort tre siden kort som på sätt och vis är likadana men ändå inte.



Massor av kort

Jag har gjort en hel del kort som jag delvis har gjort förut. Jag menar att upplägget på kortet kan ibland vara detsamma som jag redan har gjort.
Det är riktigt roligt att se hur olika korten blir när man använder sig av olika sorters papper, dekorationer och framförallt färger!






































lördag 2 augusti 2008

Bröllopskort

Fick beställning på ett bröllopskort. Va kul! tänkte jag och såg direkt framför mig hur jag ville att den skulle se ut. Har sett några andra ute på nätet som jag hade i huvet när jag satte igång.
Mitt enda krav var att det skulle vara hAnglar Brudparet! Det är det sötaste jag har sett!!! Tack jessica för hjälpen. Guld värt!

Framsidan:
Jag har använt mig av min nya punch som jag har köpt av en supertrevlig isländsk/amerikansk tjej från USA, Hulda heter hon.
De små avlånga tagsen (eller vad man nu kallar dom) där jag har skrivit ut brudparets namn och bröllopsdatum är gjorda av just den punchen.
De pyttesmå blommorna är ditklistrade en efter en och sen har jag duttat dit en liten klutt glitter "Frosted lace".



Insidan:


Baksidan:



Nu hoppas jag verkligen att beställaren blir nöjd!!
kram kram

Mitt första FLASKKORT

Detta var bland det roligaste men också det pyssligaste (det kanske hänger ihop?) som jag har gjort sedan jag började scrappa. Känns samtidigt som jag har sagt det efter varje alster jag gjort ;)

Fjärilarna är Panduro, de och blommorna har jag duttat dit "Chestnut Roan" Color Box på och till sist penslat på Stickles "Frosted Lace". Har en massa olika färger men jag använder bara denna! Kanske finns ngn därute som vill köpa en mängd olika färger från Stickles? Det är bara att höra av sig.

Sångtexten och noterna är: "Ja må han leva" som jag har lagt in i datorn och sedan skrivit ut på ett enfärgat papper. Jag fick hjälp att hitta text med noter (det var det viktigaste att noter skulle vara med!) av 2 fantastiska människor som jag har kontakt med genom Svenskscrapbooking.se.
Tack snälla Soffan och jessica_b för hjälpen!!





Ett födelsedagskort & en pytteliten BIA bok

Som ni kanske har läst här tidigare så fyller min pappa 80 år snart!
Igår kväll så gjorde jag en pytteliten BIA bok som jag tänkte att alla gästerna kunde skriva några rader som minne från födelsedagsfirandet.
Ett födelsedagskort har jag naturligtvis också gjort!




Framsidan: De små runda tagsen kommer från CB Baby face och jag har hängt upp dom i en tunn ståltråd, i slutet av den har jag snott in pärlor på varsin sida.
Varje bokstav och siffra har 3D lack på sig. Pilligt!!


Insidan:

BIA bok till en snart 7åring

Denna gång var det lättare att hantera BIA:n. Förmodligen för att jag inte har spriraler hela vägen på bokens rygg.
Jag har även gjort ett kort till tjejen som fyller år, se inlägget här nedanför.



Insidan av boken:



Baksidan: