fredag 7 januari 2011

En till jultag!

När jag väl hade börjat göra såna här tags så var det svårt att sluta! Här kan alla mina fantasier om mängder av blingbling och andra dekorationer verkligen få utlopp!
Hoppas ni har tyckt om mina första inlägg detta nya år och att ni fortsätter komma in här och titta! Jag blir så himla glad för era kommentarer och erat stöd!




torsdag 6 januari 2011

En jultag till min allra bästa kollega!

Den här tagen var så rolig att göra till T. Hon har nämligen världens bästa humor! Det är så roligt att gå till jobbet och träffa henne för man skrattar varje dag, och det är väl så man ska ha det?
Så när jag satt och tänkte ut vilka dekorationer jag ville ha på denna så var det den lilla plastrutan med ett kort på nyklippta mig bakom som gjorde att jag visste att hon skulle börja asgarva!

Jag har också fått en förkärlek för Washi tejp! Det är den rödvit-rutiga blomman. Den är så häftigt kvalite på den tycker jag!





onsdag 5 januari 2011

En jultag inspirerad av TH!

Jag absolut älskar det Tim Holtz gör och då naturligtvis också hans produkter!
Till julen köpte jag åt mig själv (så vet man ju att man får något som man ABSOLUT vill ha och har stoooor användning för, eller hur??) många produkter från just TH.

Jag har bara använt en bråkdel av dessa än så länge men jag har ju tid framöver.
Här har jag gjort en jultag som är inspirerad av TH. Jag gjorde flera stycken till efter denna som jag satte på paket och gav mina kollegor på jobbet. DET var populärt kan jag säga! Känns fantastiskt bra för egot!






måndag 3 januari 2011

En liten julpåse

Jag fortsätter visa de alster och kort som jag gjorde i slutet av förra året men som jag då inte orkade visa upp här i bloggen. Men nu har jag lite ny energi och saker och ting har fått vila.

Detta är en liten påse som jag har dekorerat med diverse juldekorationer.




lördag 1 januari 2011

2011

Första dagen på det nya året! Första kortet på årets första dag, det har jag lyckats med idag iallafall och det känns jättebra faktiskt!

Det är ett kort med plastkulor i, kommer inte just nu ihåg vad de heter, men de ligger i samma behållare som själva motivet som syns i bakgrunden.
Jag har använt mig av en gammal tejprulle som distans till kortet och overheadfilm som fönster. Det är mycket dekorationer på detta kort! Precis som jag vill ha det! *skratt*
Jag har tagit en mängd bilder på detta kort så att ni får en chans att se vad jag har på kortet.