onsdag 14 oktober 2009

Gratulerar!

Vill min kära kollega Sofie göra till sin mamma när hon fyller år snart. Hon beställde då ett kort av mig och detta blev det:


Den lilla tanten är egentligen en stämpel med 3 tanter på från Whipper Snapper men som jag har klippt ut så att det bara skulle bli en.
Har även dekorerat ett kuvert till kortet.


Jag gjorde en egen liten tag som skulle passa kortets framsida.
Fernstans och retroblommor (såg att jag missat rita med den vita pennan på en av blommorna! Hann göra färdigt innan jag gav det till Sofie igår!)
Gjorde en egen liten tag rundel (eller vad det nu heter!). Tog min lilla rund stans från Stampin´Up (½") och Cropen för ett mindre hål mitt i. Inkade för att få den brunare och sen satte jag den mitt på allt för att kunna få dit ett band.

Den lilla vita charmsen (ca 1,5*1,7cm) med "Gratulerar" texten är gjord av vit krympplast och samma textstämpel som på kuvertet och kortet. Den svarta vågiga kanten är en stämpel från Stampin´Up. Den är egentligen 4,8*5,3cm stor! Textstämpeln är 3,7cm.

På de små blingstenarna har jag målat med lila färg (Copic sketch, går lika bra att göra det med ProMarkers!).
Inuti kortet drar man upp en stor tag som man kan skriva sitt meddelande på.
De små gröna blommorna är en liten stämpel från hÄnglar&stÄnglar. Stämplat med grön ink och klarembossat (syns tyvärr inte på bilderna).5 kommentarer:

Vanja sa...

Vad kul att kuverter matchar kortet, fina färger och härlig kombination av detaljer. Fint kort!

Nina sa...

Läckert kort och jag gillar dina små detaljer som vanligt =)
Det där med krympplast har jag inte provat på... ännu...
Hoppas allt är bra med dig!
kram Nina

Jennie {Deleelsia} sa...

Så fint och välgjort kort med söta små detaljer.

Cath. sa...

Väldigt snyggt! Framförallt gillar jag kuvertet! Kanonfint!

Tussemaja sa...

Härligt kort med många fina detaljer.
På scrapträffen i Nyköping frågade du om någon visste hur man gjorde en omvänd utstansning (eller något åt det hållet :)) och kan det vara det här du menar? (http://tesaprickiformar.blogspot.com/2009/09/ram-i-torrembossing.html). Hittade det för några dagar sedan men har varit lite off vad gäller bloggandet.