lördag 5 juni 2010

I´m back!

Först och främst vill jag tacka för mina kära vänner som skriver till mig och tänker på mig! Stor puss och kram till er, ni vet vilka ni är!

Dagens inlägg är samma som jag har skrivit inne på ScrappTorget idag. Gå gärna in där och kolla vad mycket fint mina kollegor gör.


(för enkelhetens skull har jag bara kopierat texten rakt upp och ned från inlägget)

Alla i teamet på ScrappTorget har fått skapa med stämplar från Artic Sisters Stämpelkatalog.

De har så jättefina stämplar! Jag vet att många av mina kolleger inne på ScrappTorget har sagt det förut och jag kan bara hålla med dom om att det var svårt att välja ut några av stämplarna eftersom alla är så fina och användbara till allt.
Men detta är den första jag använde mig av:

Jag använde den fina ramen till mitt kort och maskade in denna text i den. Är inte texten helt underbart söt så säg! (småstämplarna använde jag inte men de ingår i priset med ramen)

Så här blev mitt kort som jag gjorde av Artic sister´s stämplarna:

Kortstommen är av vit papp som jag har distressat och inkat med olika färger och former för att skapa en ram till kortet. Tygbladen och de små söta rosorna är Primas. Den vita och blå blomman är från mina gamla gömmor.

Textlabeln har jag inkat rött på och klippt ut runt kanten av labelstämpeln. Till sist satte jag den på 3D kuddar så att den skulle komma ut lite från kortet och skapa mer liv i kortet.


Ett bokmärke gjorde jag av denna söta uggla.

Jag stämplade ugglan direkt på det mönstrade pappret, den kom mer till sin rätt då tycker jag än om jag skulle ha målat motivet och sen klippt ut den….eller…ja så kände jag just då när jag satt och jobbade med detta projekt! *skratt*

Lite bollfrans, en mininegativfilmremsa och bling bling så blev den klar. Ja just det! Jag tog ett annat mönsterpapper och stansade ut en kant och rev av lite på sidan så att det skulle se ”äkta” ut och klistrade fast den på baksidan av bokmärket. Sen var den färdig!

3 kommentarer:

Tussemaja sa...

Välkommen tillbaka! Alltid kul att se dina alster. Gillar också deras stämplar, har dock inte haft möjlighet att köpa några ännu. Ha det gott! Kram!

Maiden sa...

Welcome back bäbjy!! :-)
Superhärliga alster som vanligt!! Gillar verkligen de där nya tygbladen från prima!!
Massa kramar!

Jasmine - Kortmakerskan sa...

Va fint du gör! Verkligen inspirerande att ta del av. :)

Kram