söndag 22 juni 2008

Underbart med lite ledighet - kreativiteten flödar!

Jag har som vanligt suttit vid datorn och surfat omkring för att få inspiration till nya kort. Och det är ju inte så svårt! Det finns vissa sidor som jag kan vara helt säker på att få inspiration ifrån, det är helt underbara människor som sitter därute och skapar för blotta livet.
Detta är mina kreationer:

Jag älskar dessa små stjärnor som hänger i luften på nåt vis med hjälp av flossen.
Och jag är helt såld på Thickers just nu. De är så lättarbetade och det blir så "rent" och snyggt om ni förstår vad jag menar.
Stämpeln kommer ifrån Sweetish.se och är helt underbar! Perfekt att använda när man ska ha kalas eller varför inte MASKERAD.


Stämpeln till detta kort är CarinaW´s och det var den som gav mig inspirationen.
Såååååå söööööt!!


Magnolias nya stämpel men den lilla kommer från StoryHouse Ericas stämplar, visst är den söt? Den heter "Lök, grodd, böna".
Jag har sytt på detta kort vilket är första gången för mig. Har alltid tyckt att det blir så fint på andras och jag tycker väl det blev OK här men är tveksam hur det ser ut inuti kortet. Jag har inte gjort färdigt den än men kommer nog att sätta fast ett innerkort så att inte stygnen syns. Har ni någon idé om hur man kan göra?
Halvglaspärlorna (heter det så?) har jag just köpt på Tradera och de är så användbara tycker jag. Ger en fin effekt till kortet.

Ha det gott och TACK alla ni som tar er tid att skriva kommentarer till mig!

4 kommentarer:

Lene sa...

Åh så fina kort du gjort!
Ja det är kul att titta runt och hitta inspiration. Om inget annat så hittar man kanske en ny stämpel hos någon eller som här hos dig läckra färger!
/Lene

Suz sa...

Så fina kort! Härliga färger. Hoppas att midsommar varit bra. Kommer snart på besök igen,detta är en härtlig sida.
// Suz

Petraso sa...

tack för besöket i min blogg!
Måste säga att du gör kanonfina saker!!! Vi verkar vara tjejer som gillar färg jag och du!!!!

Massa kramar!

Sofia sa...

Underbara kort gör du verkligen .