söndag 6 september 2009

En ny variant av kortvikning

Jag har hittat en ny tjej på min bloggrunda som ger mig väldigt mycket inspiration!

Hon heter Marte och är norsk. Var så snälla och gå in till hennes blogg och titta vad hon gör! Hon är en färsk fläkt som gör kreativa alster.

Kortets storlek: 10,3 *15,2 cm (man använder sig av ett helt 12" mönsterpapper!)

Framsidan av kortet:
Helt otroligt! JAG har ingen motivstämpel på framsidan av mitt kort! *skratt*
Har sett massor av duktiga tjejer som gör på detta vis, alltså inte har stämpel på framsidan och håller det väldigt enkelt med dekos. Det är som om det bygger upp en spänning till vad som ska finnas på insidan!

Blommorna har jag stansat ut med medium Retrostans i ett notpapper, duttat dit lite Distress Ink "vintage photo". Rosa halvpärla och en pytteliten Panduro fjäril. Brunt brett (1,5 cm) siden band, spetsband som jag har sprutat på Glimmer mist: Tattered Angels "Snow Angel" och "Pink Taffy".
Mönsterpappret är dubbelsidigt (fabrikant?) och det är det som är det roliga med denna typ av kortvikning att man då inte behöver så mycket mer olika papper!


Inuti kortet:
HÄR har vi (äntligen!) en stämpel! Det är hÄnglar & stÄNglar. Målat med Copic sketch markers. Brunt sammetsband Panduro, rött garn från gömmorna. Liten tag, notpapper igen, olika mönsterpapper.
Martha Stewart stansen har jag använt på två olika ställen och en lite swirlstämpel från Stempelglede Grunge collection.
De två små tagsen som sitter inne i fickorna i kortet:
"Du är..." stämpeln är en av mina första stämplar och jag kommer ej ihåg varifrån (kanske InkyWings?).

7 kommentarer:

Ulle sa...

Wow! Verkligen kanonläckert!

Ulrica... sa...

Hej tjejen!

Superfint kort! Även kortet inlägget under, du är grym på det här med kort! ;)

Ha en bra dag, kramar Ulrica

Sara C sa...

Halloj, vilket härligt kort, kanonhärlig idé. Måste in på Martes sida och kika.
Stor kram till dig

Millan M sa...

Vilket fint kort!

ulrika_m sa...

Ja du vad ska man säga ... fattar inte hur du bär dig åt, allt du gör blir så himla fint och välarbetat. Gillar vikningen jättemycket, tack för länken till Marte! Kram!

TinaStina sa...

Hej vännen!

Men Veronica! Jag fick nästan en chock innan jag insåg att du faktiskt hade en stämpel på insidan :D Shit, trodde du blivit sjuk eller att stämplarna brunnit upp eller nåt :D

Ser fram emot scrapträffen i Nypan... so.... see you soon!

Kramar!
Tina

Nina sa...

Å nu har jag hämtat inspiration och bra ideér hos dig igen, du gör så mycket fint! Trisst att man inte kommer ihåg idéerna när man behöer dom =) Ska länka till dig från min sida så jag inte missar en massa fint!

// Nina