torsdag 17 september 2009

Ett nytt kort

En av mina inspirationskällor är bla denna tjej: Camilla. Hon är så himla duktig på att göra kort. Jag brukar kika in hos henne varje vecka för att se vad det är för nytt hon har hittat på. Gå in till henne så får ni se mycket fint!

Detta kort gjorde jag häromkvällen. Jag hade stämpelmotivet (Magnolia) färdigmålat (Copic Sketch Markers) och det är både bekvämt och gör det hela lättare att hitta papper och dekos som passar till!

Den lilla tagen går att dra fram om man vill skriva någon hälsning på baksidan. Jag har stämplat små Magnolia hjärtan med brun stämpeldyna och sedan suddat ut lite Vintage Photo på tagen. Den färgen är helt otrolig! Den gör verkligen att det ser gammalt ut!

Blommorna har jag först stämplat med Stempelglede Grunge collection "swirls" och sedan stansat ut med olika retroblomstansar.

2 kommentarer:

Gertrud sa...

Ett härligt kort man blir glad åt. Fina detaljer, speciellt den lilla bollfransen. Kram Gertrud

Maricelle sa...

Hej Veronica, tänk att jag har hittat till din blogg. Gud såååå fina kort du gör! Jag försöker starta en minialbum swapp på pyssel.net det går lite segt för att jag tror folk vågar inte riktigt eller har inte tid. Det skulle vara kul att ha dig med för att du gör så fina saker. Du kan väl fundera, please???????????
Ha så gott! Snart ses vi på scrapträffen.