torsdag 4 mars 2010

Minitoarullsalbum

Idag ska jag visa er ett alster som jag skapat av Pion Design underbara papper och dekorationer. Det är till ScrappTorgets blogg. När jag fick hem detta paket så blev jag alldeles lyrisk! Helt underbara papper från Inkido och en matchad dekorationspåse till.

Jag börjar med att visa ett minialbum som jag har gjort av toarullar. Jo ni såg rätt! Jag tänkte att man måste kunna göra något av alla dessa som man annars bara slänger.

Det är fyra stycken toarullar som jag har tryckt till så att de blev alldeles platta och klätt in dom med Inkidos fina papper. Jag hade hemma svartvita foton av mina killar som jag ville använda till detta eftersom storleken var perfekt 5,5*8,5 cm. På provkartan är det pyttesmå foton i storleken 1*1,5 cm som jag kunde ha till framsidan!
Jag har stansat och klippt ut blommor från Inkidos papper och även gjort egna blad från det vita cardstocken och endast inkat dom gröna. Var tvungen att göra några snurklor också *skratt* jag älskar hur dom ser ut! Lite vit cardstock som jag har skurit ut smalt och virat runt en penna kunde bli en annan dekoration. För att de skulle hålla sig i den formen duttade jag dit lite klister och lät torka innan jag satte dit dom på albumet.

Inuti albumet har jag gjort ett sammanhängande temat med foton, fotomatta i en mörkblå cardstock och likadana blommor och blad på varje sida.

Tagsen är en liten rolig historia i sig. Kunde inte använda egenköpta tags utan jag gjorde egna från grunden istället. Hur kul som helst! Det är vit cardstock som jag klippt ut till den storlek på tags som fick plats i minialbumet. Stansade ut en liten rundel (1,2 cm i diameter) i mörkblå CS och fäste den på tagen med dubbelhäftande tejp och till sist gjorde ett hål i mitten för att kunna fästa det superfina organzabandet. (Stämpeln är min privata.)

Imorgon kommer ett inlägg med de två andra alstrena som jag gjorde av samma inspirationskit!

4 kommentarer:

Wildärtan sa...

Åh så fyndigt! Det blir ju riktigt bra å snyggt med toarullarna!!

La Vikinga sa...

Är lite dålig på att kommentera andras bloggar men detta lilla album är verkligen jättesnyggt och påhittigt!

Tack för att du delade med dig av det!!

La Vikinga

Lottas vrå sa...

Så snyggt album - liftvarning!

Ha en skön helg.
kram

Millan M sa...

Himla fint album! Förstår att kittet du fick måste ha varit rejält inspirerande.