söndag 29 augusti 2010

Pysselträff kort 1/5

Jag var på pysselträff i lördags hos Petra som äger Scrapgalen. Tack snälla Petra för den helt underbara lördagen i Bålsta! Jag hade så roligt och under mina 11 timmar (!!) så hann jag skapa 5 kort och färglägga ett motiv, DET är jag nöjd med faktiskt!

Idag visar jag det första kortet av fem som jag gjorde då.
Det är ett Vintageliknande kort med enkla dekorationer på.
Stämpleln kommer från Crafty Individualls och är stämplad med Versafine "Vintage sepia" och på det hällde jag clear embossingpulver på och värmde på så att det blev lite struktur på själva motivet.
Kantstansen är MS och jag inkade kanterna med Distress Ink pads.
Den fina ramen är en chipboard som jag målat vit med Studio "blank canvas" och innnan den torkade hällde jag på massor av glitter som tillsammans med färgen torkade ihop. Till sist satte jag den på kortet med tjocka 3D kuddar så att den kom ut en bra bit från motivet.

Jag dekorerade med ett rosa-vitt rutigt band och en grön liten bollfrans.

1 kommentar:

CArina sa...

Jag håller med dig om att det var hur roligt som helst i lördags i Bålsta. Roligt att träffa dig o de andra entusiasterna till cardmaking och scrapbooking. :)

Återigen måste jag bara säga att du gör såååå himla fina kort! Jag är en helt klar en imponerad beundrare av din konst att göra kort.

kram carina