tisdag 14 september 2010

Pysselträff kort 4/5

Då var det dags för det 4:e kortet från högen jag gjorde på pysselträffen i Bålsta.

Det är ett sant bling bling kort med en djupdykning i rosa och glitter!
Det är en Magnolia stämpel, målad med Distress ink pads "victorian velvet", "vintage photo" och "weahtered wood". Lite stickles glitter på vingarna och inkade kanter med padsen.
Jag försökte mig även på att göra en del av motivet lite utanför själva spellbinder ramen...sisådär gick det men jag är rätt nöjd.

Kantstansen med en massa hål i är en Fiskars som bara har en rad med hål i sig. Men jag ville ha fler hål och lite här och där så jag tog min Crop a dile och stansade små hål.

Swirlen kommer från Tim Holtz grungboard och jag har bara haft på en massa lim och glitter. Det blev egentligen fel för jag hade tänkt att den skulle vara vit med glitter på men jag glömde måla den först med vit färg så därför så blev den i den gråa färg som just grungboard har. MEN av detta misstag så blev det bra tycker jag iallafall! Den liksom bryter av nu istället för att den smälter in som den skulle ha gjort om den hade varit vit.


Lite närbilder på blommorna och de egengjorda bladen.

Så här ser det ut från sidan av kortet. Här ser man hur myckt lager av papper och dekos det är. Alltså inget kort att skicka! *skratt*

2 kommentarer:

Britt-Inger sa...

Grymt snyggt!!!! För att inte tala om dom tidigare inläggen. Många idéer ;);)
Ha det gott i dag.
Kram, Britt-Inger

Susy sa...

Ooootrolig fint!
Helt bedårande!
Du är duktig, här måste jag titta mer!
KRAM SUSY