söndag 27 januari 2013

Ny online kurs startar imorgon!

Hej!

Jag har inget kort att visa idag.
Jag är bara så glad att min 3:e behandling är över och det som händer just nu är att jag, såklart, är svag efter att ha gått ned 6 kilo på 5 dagar. Men! Det kommer jag snart ha ätit och druckit upp, oroa er inte! ;)

Jag har något jättekul framför mig och det är en onlinekurs som Join Kristina Werner, Jennifer McGuire och Julie Ebersole anordnar from-over-there. Klicka HÄR så kan ni läsa mer om det.

Jag tycker det är så bra när man kan hitta sånt här på nätet och sen gå in och göra när man själv har tid, ork och lust. Plus att det alltid kommer att finnas tillgängligt! Det tar inte slut efter en viss tid.

Återkommer snart med massor av bilder på en del Mixed Media som jag har börjat pröva på. Så kul!

Tjing tjing!

2 kommentarer:

TinaStina sa...

Skönt att behandlingen är över för denna gång! Förstår om det tar på krafterna... fy tusan :(

Jag håller HELT med vad gäller online-kurser! Jag har precis gått en i doodling också från USA. Toppen att man alltid har den kvar och att man kan köra den när man vill.

Det ska bli jättekul att se vad som kommer ut av din kurs :)

Kramar!

EvasCrap sa...

Hej Veronica!
Hittade hit sen du lämnat en kommentar inne hos mig- och jätteglad är jag för det! Kanonfina kort, för att inte tala om alla läckra tags du gjort!
Förstår att du har det riktigt tufft just nu, imponerad av att du orkar vara kreativ mitt i detta!

När det gäller Copics-pennorna så har jag nyss börjat med dem och provar mig fortfarande fram så jag har inga "favoritkombos" än. Men jag ska absolut försöka komma ihåg att skriva upp vilka jag använder till varje motiv och skriva det i bloggen framöver.
Sköt om dig!
KRAM/ Eva