fredag 14 mars 2008

Arboga Highway

Har ni varit i Arboga någon gång?
Nä...inte vi heller. Vi kom bara till motorvägen.

Detta har hänt:
Vi skulle åka till mormor och morfar i Karlstad. Efter att redan ha ställt in det ett flertal ggr pga sjukdomar och efter mycket planeringar så som det blir när man har familj i en annan stad, så skulle vi / kunde vi äntligen åka iväg i em när vi märkte att största killens magsjuka var bra och ingen annan av oss i familjen hade fått något.
Så vi åkte, och efter fredagsrusningstrafik och middag på Max, som lillkillen INTE åt ngt av, så närmade vi oss Arboga när han PLÖTSLIGT och MYCKET HÄFTIGT kräks i baksätet.
På hela sig själv...på framstolen där DVDspelaren hänger!!...på allt som låg framför honom på golvet osv....
Ja vad gör man? Man stannar bilen vid motorvägen, kör av lite snyggt på gräset som fanns närmast skogen och plockar ut allt geggigt, geggig ledsen lillson och en MYCKET LEDSEN och uppriven storebror som återigen inte får träffa sin älskade mormor och morfar.
Ja... vi vände då bilen och var hemma i Upplands Väsby 1½ timme senare.
Nya friska tag en annan gång!
Puss på alla stackars magsjuka barn och deras tålmodiga och beundransvärda starka föräldrar som finns därute och upplever samma sak som vi!

Godnatt!
/Veronica

4 kommentarer:

jenny (e.j.m) sa...

Åh vad tråkigt och stackars din lillkille=(
Hoppas att han kryar på sig snart och att ni andra klarar er.
Jag förstår att din stora pojke blev besviken..först att han själv har varit sjuk och sedan att inte få träffa sin mormor o morfar.

Hoppas att resten av din helg blir trevligare och att din son kryar på sig snabbt!

//Jenny

Kamilla sa...

Nä..& näää & NÄÄÄ
Vad tråkigt!
Jag förstår att det inte kändes kul för storebror & ja inte för den lille heller,städa kräk i bilen är inte kul!!
Visst var det du som undrade om hjärtformen?
Jag har klippt till mallen själv,bara med vanligt papper & sedan klippt ut från vanlig kartong (typ från baksidan på kollegie block,tyvärr inte syrafritt..men,men

TinaStina sa...

Men fy så trist! Stackars hela familjen och mormor och morfar! Vet själv hur det är att ha familj på annan ort (har alltid haft det fram tills i somras). Man ser verkligen fram emot att ses och så händer nåt skit som gör att det inte går. Bättre lycka nästa gång, och krya på lillkillen!

Tack för hälsningen i bloggen! Du undrade över tändsticksaskarna. Jag klär faktiskt bara in ovansidan och dessa är de första jag gjort. Det är den stora modellen. Jag tänker nog sätta ett mönsterpapper under också för det är inte snyggt när man vänder den.

Förresten, jättesnyggt födelsedagskort till tjejen som fyllde 9!

Kram!

Midalina sa...

Usch då, staggars barn, båda två. För två sommrar sedan var jag med ungarna på annan ort (3timmar bort) på släktkalas, den natten tillbringade vi tre på madrasser på golvet helt utslagna, vi sov där det var minst vått av spyor...resan hem var också "underbar". Otroligt hur mycket det finns i en barnmage att spy upp och att de ändå klarar av det såpass!
Hoppas att alla VERKLIGEN mår bra nu och att ni får åka och hälsa på på riktigt snart.
/Midalina