lördag 8 mars 2008

Lördagskväll


Jag skulle laga middag, ngt som jag älskar att göra. Speciellt på fre/lör då jag gör ngt lite mer speciellt. Skulle göra kycklingnuggets med ris och currysås.MUMS!
Ja som ni ser på bilderna så började det med paneringen av kycklingen (ser rent av äckligt ut), och sen blev såsen JÄTTESTARK.
Efter råd av sambon att ta creme fraiche i såsen så blev den urgod. Nuggetsena uppskattades jättemycket av barnen så man kan säga att det blev succé!

Har inte gjort så mycket annat idag än att försöka bli friskare (har en tung förkylning). Men det roligaste idag har ändå varit att Jenny Åhlunds "Flisan" stämplar nu finns till försäljning och jag har redan bokat för att köpa 17st!!
Ja, jag vet att det är många men jag tycker att de är helt fantastiska och jag vill verkligen uppmuntra ER ALLA till att köpa hennes stämplar.
Ha nu en riktigt skön lördagskväll!
Kram kram

3 kommentarer:

Kamilla sa...

Hej hej =)
Vad gott det såg ut när det var klart!! (maten alltsa =))
& lyllodig som ska köpa alla stämplar,jag är inne i en köpstopps period,visst köper jag grejor,men jag måste tygla mig lite nu =( men några flisan ska jag ha iaf !!!
Ha det gott!!
Kram!

Jeanette sa...

Lördagskvällarna är allt sköna. God mat och vin. Fina kort du skapat! Vilken fin pysselhörna till barnen. Den måste uppskattas. Krya på dig!

cafo54 sa...

Vilka fina bilder du har satt in. För att inte prata om maten, man blir nästan hungrig igen, fast man nyligen har ätit.
Har ännu inte köpt några stämlar, men ska försöka hitta några.
Kramar