tisdag 12 januari 2010

Kort av ett kuvert

Såg denna idé på min blogrunda och tyckte den va så smart! Det går att utveckla det här hur mycket som helst men jag höll mig till detta mycket enkla och det går inte och se att det är ett kuvert!

Den söta hÄnglar killen har jag målat med Copic Sketch och klippt ut så att det ser ut som om han sitter och dinglar med benen på papperskanten. Det är papper från Magnolia, men det rutiga är ett annat märke och det kommer jag tyvärr inte ihåg!

Apropå det: så har jag nog ett nyårslöfte! Jag SKA bli bättre på att skriva upp medans jag gör ett kort eller liknande vad det är för märken och färger på det jag använder! Jag vet själv hur kul jag tycker det är att se exakt vad folk använder sig av och helst var jag kan få tag på det.


Insidan av kortet:
Man kan skriva sin hälsning både till vänster och höger om kortet. Det är på den högra sidan som det är bortklippt från det igenklistrade kuvertet så att man där kan stoppa i en hälsning eller varför inte en peng?
Fjärilsbården är en ny Martha Stewart stans som jag köpt till mig själv i julklapp. Den både stansar ut och stansar ut till "hälften" om ni förstår vad jag menar.


Magnolia ägg. Grönt ink och klarembossing.

Här ser man lite bättre att man kan stoppa i något i kortet.

Ha det bäst!

4 kommentarer:

jenny/e.j.m sa...

vilket snyggt kort.
Tack fö hälsningen.
Åh vad roligt att du skall till Karlstad. Synd att du inte kan sitta med och scrappa. Men vi kan väl ta en fika ihop=D
Jag åker dit med tåg redan på fredagen och åker hem med tåg på söndagen.

Må så gott!
KRAM
Jenny

FannyDesigns sa...

Jätte fint!!

Kram
susanne

AnkieG sa...

Jättefint kort och vilken kul ide.

Malin/Majamelon sa...

Så sött kort! =D

Kram!