fredag 9 april 2010

Minnen i en toarulle?

Visst kan man spara sina minnen i en toarulle!

Man tager en toarulle, trycker till och gör den platt.
Dekorerar med underbart söta Melissa Frances papper, egengjorda tags att skriva sina minnen på, vackra band av siden och organza, lite fjärilar, ståltråd, blommor och snurklor och lite annat smått och gott!Jag har stansat ut små minitags med en Martha Stewart stans i ett gult cardstock och klistrat fast dom på framsidan av minialbumet. Trätt en blå ståltråd igenom och satt små Alfabets stickers från Prima. Men de var vita från början och jag ville att de skulle matcha Bia ringarna så jag färgade dom med mina Copic Sketch pennor.
Jag är så glad att jag har lärt mig att göra egna tags! Det är superenkelt! Man kan få sina tags i vilken färg man vill eftersom det bara är att välja vilket cardstock som passar just ditt projekt.
Om ni också vill pröva på så titta på DENNA LÄNKEN och läs hur norska Anita Hagen gör sina. Det var så jag lärde mig. Pröva ni också! Det vore jättekul att få se era tags.
Tanken är att man kan sätta små foton antingen på albumets sida eller inne på tagsen. Lite plats för små minnesanteckningar finns där också, det är bara att välja var man vill ha det!


Detta alster är det sista som jag gjort för Handarbeta då jag valt att sluta som DT där. Jag kände att jag måste prioritera mig själv och mitt liv just nu och då blev det så här.

Önskar er alla en underbar helg!

6 kommentarer:

Lilla07an sa...

Jag bara ÄLSKAR dina toarullar :) SÅ FIFFIGT!! Jag har en hög toarullar på skrivbordet jag också som jag samlat för nåt dylikt ändamål. Tyvärr har jag ingen sån där maskin som binder ihop dem. Men det finns nog nån lösning på det med :)
Ha en trevlig helg!

/M

Carina sa...

åh vilka fina toarullar du har gjort! :)

man blir ju helt kär i dina alster som du gör för det är så fina saker! :D

jag skäms lite för mitt enkla pysslande. se mitt senaste alster via länken: http://inha.blogg.se/2010/april/pyssel-kort.html

Suz sa...

Underbart! Så roligt,med nya grejer.Makaen är ju galen sen tidigare på alla "sopor" jag sparar,vad ska han säga nu???! Hi,hi
Roligt att vi ses på lördag...LÄNGTAR
Kram Suz

Helén sa...

Nämen, har du slutat??? Åh, vad tråkigt! Men jag förstår dig, det är svårt att räcka till överallt!

Himla läckert album! Det skulle man kanske prova...

Kram Helén

Nina sa...

Så fint!
Du, snart är det lördag =)=)=)
Längtar!
Kram Nina

AnnaPanna sa...

En frågan, stansar du fjäril eller va det färdig innan? om det är en av stans om man får vet va köpte du den ?
Anna