söndag 16 november 2008

Altrat en papperspåse

Äntligen har jag altrat en papperspåse! Det var både enkelt och jätteroligt att göra!

Påsen hittade jag på Panduro för länge sedan men inte förräns nu hade jag tid och inspiration.

Det mönstrade apperet hittade jag på Syfestivalen (mässan i Kista), och jag tror att det heter Giggle Girl Paper Collection. Bakgrundspappret är helrött Bazzill Dot.
Jag stämplade swirls med Rhonna Farrers clearstamps "Flourishes".
Har också börjat använda ett annat märke på stämpeldyna; Adirondack earthtones "Espresso". Den torkar på en gång och det går direkt att måla med PM. Förut har jag använt VersaColor, den har varit OK men tagit längre tid att torka, beror också på vilket papper man använt?!


Rött floss virade jag runt pappret några gånger och hängde dit ett par hängenstjärnor.


Textstämpeln är från Magnolia och tomtetjejen har Carina designat. Är jättenyfiken på hur stämplarna till vår/sommar kommer att se ut!!Handtaget på påsen är det som jag har misslyckats helt med! Ni ser säkert vad jag menar!
Jag har stansat med min kära Word Window Punch och stansat ut lite åt sidan för att få den lite längre. Men jag har stansat alldeles för långt upp så här får man bara lägga i lite trisslotter för annars går påsen sönder.Nu känner jag för att göra sådana här fina julpåsar till mina barns fröknar! Tänkte lägga i en smörkniv i trä, lite gott te och duschcreme. Lite balsam för själen!

3 kommentarer:

Mill@n sa...

Påsen är superfin!! Ett jättebra tips till fröknarna, kanske ett jag 'snor' om det är OK? Swirlarna är grymt snygga!! Asken nedan har jättemånga fina detaljer, snyggt!

rebecka/bleckvard sa...

Jättesnygg påse! såå söt :D och jättesmart paket till fröknarna!
gillar asken här nedanför mycket också! alla blommor :D
www.bleckvardsscrap.bloggagratis.se

Jessica sa...

Snyggt!!! Älskar alla dina påsar!

Kram Jessica