onsdag 6 maj 2009

Lite gammalt, lite nytt...

Krackeleringsmetoden, mönsterpassningen och grunge collection swirlstämplarna är alla "gamla" saker jag har använt och visat för er förut.
Men vad som är nytt på detta kort är själva hAngla stämpel och arrangemanget av blomman.

Blomman är en stor retroblomstans och den runda under knappen är en utstansad rundel som jag blötte lite och sedan knycklade ihop för att den skulle se lite gammal och använd ut.
Sen har jag sett på flera ställen ute på mina bloggrundor där man använt sig av garn/floss/band i knappen. Jag hade då för tillfället när jag gjorde detta kort ett trädgårdssnöre! Det kunde inte ha blivit bättre faktiskt, tycker jag iallafall!
Ser lite mer rustikt och äldre ut.

2 kommentarer:

TinaStina sa...

Hej kompis!

Dundergulligt kort! Och jag älskar alla dina detaljer. Och krackeleringen... hahaha... frysfacket på träffen... det var nog fler som undrade vad du höll på med :D Det blir galet snyggt i alla fall.

Tack för din låååånga kommentar i bloggen! Det är så kul att läsa. Hoppas du mår bättre nu!

Imorrn ska jag till Mitas nya butik i Sparreholm. Det ska bli så kul och jag vet att hon köpt in massor med fina stämplar och jag vet att jag kommer att drabbas av ha-begäret :D Men det är väl bara att skrapa ihop de sista korvörena och bränna dem, eller hur?

Kramar!

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Wow tjejen! Så snyggt och precis som du säger - rustikt! Äslkar de mustiga färgerna och alla sorters effekter du använder dig av - w o w !!

Älskar det krackelerade motivet härunder också, så j-kla snyggt alltså!

Ha de gott!
Kram / Angelica