fredag 3 juli 2009

Bröllopskort med matchande kuvert

...fick jag i beställning av Jenny.
Saken är den att detta var den första HETA sommarveckan som vi hade och jag var helt slut som människa! Det tar oftast ett par dagar för mig innan jag och min kropp/psyke ställer om sig.

Så jag hade kvällen/natten på mig innan Jenny skulle hämta kortet. Det enda som jag hade förberett 2 kvällar innan var färgläggningen av hÄnglar bröllopsparet och lagt ett "Crackle accent" från Ranger på hela motivet (gick säkert åt halva flaskan! men men snyggt blev det iallafall tycker jag).
Det tog mig lite drygt 5 timmar att göra kortet och ett matchande kuvert.

Och jag är sååå nöjd!


Mönstret på den mjölkvita cardstocken har jag gjort själv:
*först stämplade jag prickarna i Distress Ink "aged mahogany"
*stämplade textstämpeln "amor vincit omnia" med Distress Ink "embossing ink" och ströade över klar embossing pulver, värmde på och det blev klart, hårt och glansigt
*gnuggade dit 2-3 olika DI (tea dye, antique linen, brushed corduroy) så att det skulle se lite lagom slitet och gammalt ut. Texten blev också mer tydlig när jag gjorde så.
*stansade kanten med Martha Stewarts punchen (JA jag har fallit för frestelsen jag med!)


Med Word Window Punchen stansade jag ut till tagsen på ryggen på kortet och under bruden och brudgummens namn.
Mörkröda halvpärlor som fick matcha till den fina mörkröda blomman, som är inköpt hos Papermaze, som i sig har pyttesmå cremefärgade halvpärlor.
Jenny skulle ge pengar i present så därför gjorde jag detta sedelkort.
Insidan är också helt handstämplat av mig.
Hjärtan-stämpeln är en gammal Magnolia tror jag. Den är också embossad.


Kuvertet ville jag skulle matcha själva kortet både i färger och motiv.

*******************************************************************************

Till sist vill jag verkligen TACKA er alla goa människor som finns därute, en del känner jag personligen och en del känner jag genom denna fantastiska hobby.
TACK! för era snälla kommentarer om det som hänt mig denna vecka.

Det som har hänt nu är att jag har fått tillbaka på mitt konto de 2 största beloppen som gärningsmannen hade köpt resor för! På något sätt (håller på och tar reda på hur det kan ha gått till, OM man nu kan få reda på det!) har själva företagen fattat misstanke och hävt köpen så att pengarna istället har gått tillbaka till mig.

Tack för uppmärksamma människor!

Kan bara tillägga att jag hade EXTREMT svårt för att stå vid bankomaten idag när jag skulle ta ut pengar för att kunna köpa mat! Var extremt misstänksam mot alla som stod där och mot själva apparaten.
Har också varit inne på Youtube.com och sökt på "credit card/skimming"...DÄR får man precis veta hur man kan göra nya kontokort om man bara har kortnumret! Helt j-vla otroligt!!

Men NU börjar min semester och den tänker jag njuta av!!
Ha det gott så ses vi ute i cyberspace!

4 kommentarer:

Lottas vrå sa...

Gillar verkligen ditt bröllopskort - härlig stil! Så snyggt! och det är verkligen ingen annan som kommer med ett sådant kort.

Skönt att det ordnat sig lite för dig ang. ditt kort! Förstår att du var nojig när du skulle använda kortet igen.
Ha en skön helg och en härlig semester.
Kramar

Viddan sa...

Nöjd med kortet ska du absolut vara! Mycket nöjd - det är otroligt fint och välarbetat...
Ha en skön semester!
/Lena

Jenny sa...

Kortat blev ju så himla fint! Du måste ge mig en lektion någon dag. Vill också lära mig lite. Tack tack! Just det, jag har handelsbanken och där kan man spärra kortet från internetköp och köp i utland. Jag har det alltid spärrat så och om jag ska göra något internet köp öppnar jag bara upp det och stänger sedan igen. Kolla med din bank om du också kan göra så. Trevlig semester! Jag börjar också min nu. Skönt!

Annica sa...

Åh vad fint! Jag fick också ett av Jenny som du gjort och det var helt underbart vackert.

Duktiga, duktiga du!