fredag 31 juli 2009

Grrrattis

Det rosa randiga mönsterpapperet kommer från Basic Grey "eva". Men jag ville göra om det lite grann så att det kändes som lite mer arbetat av mig. Tog den större av blommorna från "Lingon och Blåbär" hÄnglar & stÄnglar och stämplade med två olika rosa nyanser från Versa Color och klarembossingpulver på det. Några blingstenar till sist.


Lejonet är Magnolias, färglagda med Copic (måste bli bättre på att skriva ned en komihåg lapp om vilka färger jag använder) och utstansat och embossat med Spellbinders Nestabilities "peony". Använde ngn ljus brun Distress Ink pad runt lejonet.
Sen tog jag VersaMarker "watermark pen" (har haft den jäääättelänge men inte använd den men NU vet jag hur jag ska göra med den!) runt hela kanten och klar embossingpulver på det. Då fick jag en glänsande kant runt lejonet som passar ihop med det övriga glansiga på kortet.De rosa stråna på organzabandet är från en blombutik som jag var på härom dagen. Sisal hette det och jag passade på att köpa i rosa, brunt och blått.
"Grrrattis" är Moxie QK som sitter på utstansade WWP i brunt CS. Efter att jag klistrat dit bokstäverna tog jag min VersaMarker penna igen och "ritade" dit lite genomskinligt kladd och hällde sen klar emboss....ja ni förstår.

4 kommentarer:

Lottas vrå sa...

Vilket underbart litet zoo du har gått och skaffat dig!
De är ju bara bedårande!
Gillar det du gör och besöker dig flitigt, så jag har en utmärkelse som jag skulle vilja dela med mig av till dig. Du hittar den i min blogg

Kram

Viddan sa...

Mycket snyggt och välarbetat kort! Ha en trevlig helg!
Lena

Marie-Louise sa...

Så snyggt! Du får till så många fina detaljer och finurliga lösningar jämt! Ha en trevlig helg, kram till dig!

Annaf sa...

Härlig och urmysigt lejon. Helheten av kortet är perfekt!!!
Hejsan från Anna