måndag 6 juli 2009

Varning: HAJ!

Förra veckan kom Magnolias nya sommarpaket. Helt underbara! Denna gången tyckte jag om allihopa.

Denna surfande Magnolia kille blev jag kär i på en gång. Tycker faktiskt det är alldeles för lite killstämplar! Någon gång framöver ska jag prova att maska honom och låta honom hålla i något annat än sin surfingbräda. Men det kommer sen......................


Strandskylten fick jag som idé att göra på detta sätt när jag såg att Magnolia hade kommit med en skyltstämpel. Nä! tänkte jag. Jag ska minsann göra mig en egen skylt! Sagt och gjort tog jag fram min Word Window Punch och stansade ut i brun cardstock, chalkade kanterna och satte dit den ena skylten med en 3D kudde.
Bokstäverna kommer från "Adornit".
Pappret är: Crate Paper som jag köpt ifrån Mian´s Scrapodesign. Förövrigt en superbra scrapshop!


Har färglagt motivet med mina nya Copic Sketch pennor. Men tyvärr så kommer jag inte alls ihåg vilka färger jag använt, ska bli så där bra på att visa/skriva vilka jag använder mig av som två av mina inspirationskällor Rach och Jenn gör. Kika in hos dessa otroligt duktiga tjejer så lovar jag er att ni får en kreativ energikick!


Och här kommer HAJEN!! Är själv så fruktansvärt rädd för hajar, kommer troligen från att man såg filmen HAJEN när man var liten. "Tror" nämligen att det finns hajar vart jag än i Sverige badar! Har väldigt svårt för att ha benen rakt ner i djupet, speciellt om det är sånt där mörkt nästan svart vatten. Annars är jag som en säl i vatten! Först i och sist ur.


Ville få det att se ut som vågor. Tog vit cardstock och min runda punch 1½" och stansade ut lite hipp som happ. Distress Ink dynorna i olika blå och bruna färger fick sätta färg på mitt hav. Gjorde två "hav" som jag satte dit med 3Dkuddar. En liten svart hajfena fick sticka upp emellan.

7 kommentarer:

Carina W sa...

Vilket häftigt kort med killen.Tycker du fått till vågorna alldeles förträffligt!
Och vilka massa härliga färgpennor du köpt blir lite avund!

Ps:har du fått en KAOS!!!?

Kram!

Suz/Kortmaja sa...

Hallå där!Så läckert kort med hajen,jag håller på med alla de nya stämplarna nu. Det ligger 6 kort på skrivbordet som är påbörjade! Så avis jag blir på dina fina pennor;0)
Hoppas du mår bra.


Kram Suz

Karolina/karehed sa...

Vilket härligt kort! Kul med killstämplar som inte är så "söta". Hoppas du får en skön sommar utan några hajbesök i badvattnet ;)
Kram Karolina

Cath. sa...

Härligt kort! Och jag gillar verligen hur du jobbat med vågorna, superfint! Superfin skylt, tack för idén!
Och du, vad skönt att jag inte är ensam om att vara så där harig som min man tycker att jag är när jag inte ser botten....
Kram!

Sofia sa...

Jättefint kort!!

Jag har fortfarande inte fått mina Magnoliastämplar än och börjar misströsta lite... :S Hoppas hoppas hoppas att de dyker upp under denna vecka.

Ingela O. sa...

Såg att du använt en "Word Window Punch". Var kan jag få tag i en sådan? Tacksam om du kan hjälpa mig!
Hälsningar Ingela O.

Ulwa sa...

Hej!
Jätte läckert kort.
//Ulwa