söndag 2 augusti 2009

Mitt bidrag till Friday Sketchers week #63

Material lista:
Stämpeln: Magnolia
Motivet färglagt med: Copic sketch markers
Röda gardeniablommor: Petaloo
Vita blommor: Petaloo
Mönsterpapper: Basic Grey, October Afternoon "sweater weather"
Enfärgat cardstock: grön och gul Bazill
3D lack
Rhinestones: K&Company
Flower soft: en mix av "spring" och "shamrock green"
Medium retroflower punch
Inkssentials opaque pen
Color box chalk "chestnut roan"
Distress Ink: "broken china", "mustard seed"

Symaskin

Så här blev mitt kort och bredvid kan ni se skissen som man skulle gå efter.Först färglagde jag motivet och sen tog jag min Fiskars runda mall och klippte ut den rund. Distressade runtom för att få till ett djup i kortet. På kanten runtom och på bladen på tjejen vandringsstav klistrade jag med Flower softs egna klister och sen sprinklade jag över med en mix av två olika flower soft. Lite lite 3D lack på blomman också.


Det blev lite symaskinsstygn också! Tycker det blir så väldigt mycket mer gediget då! (det betyder inte att jag gör så på alla mina kort!)Blommorna klistrade jag dit som en liten egen djungelgrupp ;). De vita blommorna sitter egentligen på en grön ståltråds"gren" som jag klippte av för att det skulle passa detta och kunde då sno den runt den andra blommorna. Den blå blomman har jag stansat ut med retroflowerpunchen och distressat den med 2 olika färger för att få nyansskillnader. Lite opaque pen för att få lite highlights.Tycker hon är så söt lilla Tilda i sina kängor och den lilla blusen!

5 kommentarer:

Viddan sa...

Ett kort helt i min smak! Vilka härliga färger!
xx Lena

Annchen sa...

such a cute and perfect card

Helén sa...

Vilken tur att du kikade in hos mig, så att jag hittade till dig! :) Här fanns massor av fint att titta på! Dina minialbum är sååå fina och det här kortet gillade jag massor. Så läckert med den blå utstansade blomman tillsammans med gardeniorna.
Tack för din fina kommentar, den värmde verkligen! Självklart får du lägga till mig i din blogglista, det känns bara hedrande :)

Rach sa...

a wonderful card. love your flowers. hugs rachxx

lin sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色